Autoverhuur: (verhuis)bus huren

Verhuisbus huren

U gaat binnenkort verhuizen en u denkt eraan het zelf te gaan doen. Perfect! Verhuizen is ook niet moeilijk, het vereist alleen een beetje kracht. Sommige dingen zoals meubilair, de wasmachine, het bankstel, het bureau van boven en de vintage koelkast zijn best zwaar. Maar het kan natuurlijk wel, gewoon een goede verhuisbus huren en de klus zal snel geklaard zijn. Een verhuizing blijft best een behoorlijke stap in uw leven en u wilt wel dat het in één keer goed gaat. Een goede verhuisbus huren is dan een eerste vereiste! Maar het kan ook zijn dat u maar één groot object wilt vervoeren, bijvoorbeeld een orgel of een piano. Of één van uw vrienden heeft die zware houten tafel van u overgenomen. Hij is er blij mee en u wilde er al heel erg lang vanaf. Ook dan biedt een verhuisbus huren uitkomst. Kijk hiervoor bij Autoverhuur Bultman bijvoorbeeld.


Van tevoren regelen

Een aantal zaken kunt u de dag voor de verhuizing doen. De koelkast en de vriezer ontdooien en schoonmaken. De trommelbeveiliging van de wasmachine monteren, de meubelen demonteren, zodat deze makkelijker door de deur naar buiten kunnen en, heel belangrijk, een parkeerplek voor de verhuisbus reserveren. Bedenk goed wat voor bus u nodig zult hebben en hoeveel ruimte die in zal nemen op straat of op de stoep of in een mogelijke parkeerplek. U kunt een verhuisbus huren met een laadklep, waardoor het in- en uitladen veel makkelijker gaat. Maar deze heeft wel meer ruimte op de openbare weg nodig, let u daar wel op. Kleine busjes en grote bestelwagens, alles is mogelijk. Als het nieuwe woonadres ver weg is, zult u de verhuizing graag in één keer willen doen en niet twee of drie keer moeten rijden. Let op de inhoud van de bestelbus, het aantal kuub en de hoogte en de breedte in centimeters. Meet thuis de tafels en kasten goed op. Alleen dan kunt u een goede beslissing nemen betreffende de te huren verhuisbus.


Op het nieuwe adres!

Aangekomen bij de nieuwe woning met al je spullen in die handige verhuisbus is het slim om zo veel mogelijk de zaken gelijk op de juiste plek in de juiste kamer neer te zetten. Ook handig om één kamer zo snel mogelijk bewoonbaar te maken en de gordijnen in de te gebruiken slaapkamers op te hangen. Laat koelkast en vriezer als het kan één dag acclimatiseren en verwijder de trommelbeveiliging van de wasmachine weer. U zult zien dat verhuizen dan erg meevalt en dat een verhuisbus huren en rijden een fluitje van een cent is!


Delen